Om mig

Mit navn er Asta Grethe Jørgensen. Jeg er født i 1953.

Jeg er certificeret hypnoterapeut og NLP terapeut fra Hypnose Skolen v/Bodil Møbjerg.

Jeg er uddannet regressionsterapeut hos Rud og Anette Grandt – Rud Grandt er kendt fra TV udsendelserne “På rejse med sjælen, og har også taget uddannelse som reikihealer hos Rick Modlock i Vejle og reikimester hos Enigmas i Odense.

Jeg er og har altid været et søgende menneske og optaget af den åndelige/ spirituelle verden. Som barn havde jeg “syn”, som jeg ikke kunne forklare. Det resulterede i, at jeg blev jeg bange og lukkede af for det, indtil jeg på et tidspunkt begyndte at forstå, hvad det handlede om. Jeg har arbejdet med selvudvikling og astrologi i mange år. Den indianske spiritualitet og tilgang til livet taler til noget dybt i mig. 

Gennem de sidste 20 år er min mand og jeg kommet i Sydfrankrig, Languedoc- Roussillon området, hvor vi har et lille hus. Vi havde begge fra første færd en stærk følelse af genkendelse/af at være hjemme og følte os draget mod områdets historie, tempelridderne, katharerne og deres borge, som vi har besøgt utallige gange. Jeg har da også under en regression oplevet et liv som kathar i dette område. Jeg tror, at mange mennesker har prøvet dette at komme til et nyt sted og føle, at her har de været før.

Gennem personlige sjælerejser har jeg oplevet mange religiøse liv, og det religiøse/spirituelle betyder også meget for mig i dette liv. Jeg tror på en højere, kærlig og positiv kraft. Jeg tror på, at alle vores valg, har en konsekvens, og at vi udvikles gennem flere liv. Jeg tror også at vi i vores sjæl kan have lagrede belastende tanke- og handlemønstre, som vi ikke behøver trækkes med i dette liv. 

L’essentiel est invisible pour les yeux

“Kun med hjertet kan man se rigtigt. Det væsentlige er usynligt for øjet.”                    

                                                                                Antoine de Saint-Exupéry